Lid worden

Vrijwilliger worden

De Zoetermeerse Reddingsbrigade draait op een klein en hecht team van vrijwilligers in commissies en in het bestuur. Ben jij iemand die goed is in organiseren/coördineren, technische klussen, beheer van materiaal, administratie, werkprocessen of een expert in bijvoorbeeld zwemmen of hulpverlening? Dan zoeken wij jou!

Lifeguard worden

Wil jij als (Aspirant/Junior) Lifeguard aan de slag voor de Zoetermeerse Reddingsbrigade? Dan zoeken wij jou! Als Lifeguard heb jij een uitdagende dag op het Noord-Aa strand voor de veiligheid. Ben jij 14 jaar of ouder dan kun je direct starten voor de opleiding Zwemmen Redden en bij voldoende voortgang kun je vaak een (half) jaar later al aan de slag op het strand en instromen in de opleiding Waterhulpverlening. Ook voor volwassenen kan er op maat een traject worden aangeboden, waarmee u snel als vrijwilliger van de strandbewaking aan de slag kan.

Lid worden voor het Zwemmend Redden

Schrijf je direct in met het inschrijfformulier!

Kinderen en jongeren van alle leeftijden kunnen starten met de opleiding Zwemmend Redden na het behalen van het diploma C van het Zwem-ABC. Kinderen ouder dan 9 jaar kunnen starten met de opleiding Zwemmend Redden na het behalen van het diploma B van het Zwem-ABC. Mocht uw kind/jongere hier nog niet aan voldoen, dan kan hij/zij lid worden voor de opleiding Zwem-ABC.